Siws hjemmeside

Om meg

Jeg er Siw, et kvinnfolk nærmere femti, med kjæreste (Arild), jobb (Haugnes Kompetanse) og tre/fire barn (Fredrik, Ingrid, Kristine+Dimos). Jeg evner godt å late meg og er glad i å lese - mye og ofte.

Mitt hjerte ligger nord og spesielt i Akkarvik, der familien Haugnes & Burud bodde et skoleår. Det ideelle hadde vært å være geografisk plassert i Akkarvik, med naboene fra Sponstubben og huset fra Kolbotn. Det er bare det at jeg tviler på at eksnaboene mine vil sette pris på å flytte til 70º  nord. Men se på bildene under, det er bare to eksempel på hvor nydelig det er i nord. Hvordan er det mulig å ikke ville være her?

Lillevika juli 2007

Photo: S Haugnes - view from Akkarvik

Som systematisk matematiker var det helt naturlig for meg å bli arkivar. Arkivyrket er et spennende og i rivende utvikling mot det helelektroniske samfunn myndighetene ønsker seg og som skeptikerne gruer seg til. Det støver ikke lenger av arkivarene og ikke består lunsjen utelukkende av grovbrød med hvitost på heller.

For å sikre familien et variert og sunt kosthold prøver vi å lage ukemeny hver søndag og da kan jeg velge hvilke dager jeg har lyst til å teste mine kokkekunster og grave meg ned i en av kokebøkene mine. Matlaging består ikke bare av å lage middag, men også å sørge for familiens forråd av brød, syltetøy, saft og kaker.

Fra året i Akkarvik lagde jeg "reisebrev", dvs. en skildring av livet i Akkarvik, slik vi søringer opplevde det.


Opprettet høsten 2004, sist endret mai 2011