Siws hjemmeside

So Long, and Thanks for All the Fish

Forrige brev: juli 2007 del 2

Foto: Siw Haugnes (bildet kan lånes om kilde oppgis)

Nedpakking
Jeg hadde trodd at det skulle bli mindre å pakke nå når vi skal dra fra Akkarvik, enn det var når vi dro fra Kolbotn i fjor. Ha, ha, ha, da måtte jeg ha latt være å kjøpe alle de fine bøkene og DVDene og PlayStation og, og, og... Litt enklere er det fordi ingen skal flytte inn i Akkarvikhuset vårt. Alle møbler skal stå der de står, kjøkkenutstyr, sengetøy osv. skal være igjen. Heldigvis. Alle som har flyttet selv VET at det er alt for mye som må gjøres. Den gode siden av saken er at alle fravokste og ødelagte klær blir rensket ut (gitt bort eller kastet).

Pebbles in LillevikaOppsummering
Vi har hatt et fantastisk år. Både folk fra bygda, øya og kommunen har gjort sitt til at vi har klart oss bra, tross at vi er uerfarne søringer.

TUSEN TAKK TIL ALLE SOM HAR HJULPET OSS, SNAKKET MED OSS OG ALT ANNET OGSÅ

Vi har fått opplevelser, bygdefester, mimeshow, en anderledes skole og mye fisk. Stort sett mer enn vi klarer å spise. Vi har opplevd en værtype som ikke akkurat er vanlig på Østlandet. Vi har opplevd å bli innesperret. Vi har opplevd at været skifter vanvittig raskt. Vi har opplevd mye mer også. Neste mål er å flytte tilbake hit når vi syns ungene kan klare seg selv. Det er egentlig bare et par år til, men for å late som om vi er gode foreldre venter vi til sistemann er ferdig på videregående skole.

Fiskeskryt
Vår fiskeglade eldstedatters store bekymring var om vi skulle spise like mye fiskemat her som på Kolbotn. Tja, sa jeg, fiskediskfisken på Østlandet er vel ikke duganes til stort, men åssen det? Jo, fisken der nede er liksom ikke like god kom hun med da. Og akkurat det er litt trist, jeg vet at det blir mange færre måltider med fiskemat fra august av. Vi har opplevd fisk som smaker fisk og ikke lukter rart. Har du først fått fersk fisk har du lett for å bli litt kresen. I hvert fall er vi det. Derfor har det blitt litt i overkant av mange fiskemåltider her på slutten.

Akkurat nå
Når dette er ferdigskrevet og publisert, tas alt datautstyret ned. Neste gang jeg er på nett blir rundt 1. august 2007.Ha en riktig god sommer!Hilsen Siw

Forrige brev: juli 2007 del 2

Opprettet 26. juli 2007