Siws hjemmeside

Og nå er lyset vidunderlig

Forrige brev: mai 2007 del 1 - Neste brev: juni 2007 del 1

Foto: Siw Haugnes (bildene kan lånes om kilde oppgis)

The goal gets broken by the wind17. mai i Arnøyhamn
Fra Oppegård er vi vant til at varmen kan bli et problem når vi går i 17de mai tog. Det at vi går innpå en mil i mer eller mindre pene, men ikke helt praktiske sko kan også være et problem. Slik er det ikke her. Vi slapp unna med skyet opphold og ikke veldig varmt vær. MEN som en av de frammøtte sa, det sner ikke. Bilder ble det ikke, kameraet manglet batteri.

Håndballmålet kommer opp
Ingrid har ønsket seg et mål for trening i både fotball og håndball. Hun og Pappaen holdt på en hel søndag med å snekre sammen målet og vi så for oss mange morsomme familiekamper mm. Pappaen er en ærklært hater av all annen sport enn snooker, men engasjerer seg så sterkt i kampen at vi andre får blåmerker og selv skrubber han opp hele leggen i takling. Men så kom vi ut på trappa etter en vindfull natt...

Bursdag!
Nå tror vel alle kjente at jeg snakker om Ingrid som endelig ble tenåring i slutten av mai. Det var selvfølgelig en viktig begivenhet som ble feiret med hjemmelaget hvete/mais-tortilla med tilbehør. Og den ble feiret med kaker, besøk og fysiske utskeielser.

Table outdoorsMin bursdagspresang
Men det viktigste var at jeg et halvt år etter min bursdag og fem måneder etter jul endelig fikk presang av kjæresten. Og hvilken presang! Et digitalt Canon EOS som passer med mine gamle objektiver. Endelig kan også jeg ta bilder omverden kan få se ganske raskt. Det er mye bra å si om hjemmeskannere, men digitaliserte papirbilder blir ikke det samme som opprinnelig digitale bilder. Og se så fint utebordet vårt blir i svart/hvitt.

Snø og vind
Neida, vi har ikke hatt snøvær i mai, ikke ned i den høyden vi bor i. Dog kom det snø på toppene, men sola, den vidunderlige sola skinte både tidlig og sent i mai sin siste uke og snøen forsvant rasende fort. Plutselig var det ikke bare marka og veiene som var snøfrie, men også bekkeleiene og langt opp i fjellsidene. Mygg, humle og andre insekter har tittet frem og verden er god.


Hilsen Siw

Forrige brev: mai 2007 del 1 - Neste brev: juni 2007 del 1

Sist endret 13. juni 2007