Siws hjemmeside

Veien er åpen og syklene tatt fram

Forrige brev: april 2007 - Neste brev: mai 2007 del 2

Dagen etter siste reiserbrev kom Jøran med den store fresen og åpna veien for oss. Klart det var snø og slaps og sørpe, men vi kunne kjøre helt fram til døra. Syklingen var ikke helt patent første dagene. Det var is på veien og jeg ramla da jeg forsøkte å svinge. Vondt gjorde det, stakkars Arild fikk noen velvalgte gloser og så var det nytt forsøk igjen.

Første helgen i mai gjorde vi noe vi ikke ville drømt om å gjøre på Kolbotn. Vi dro vår vei og lot unga være alene hjemme fra fredag til søndag. Nå er barn i den alderen helt ut i stand til å ta vare på seg selv en helg. Forskjellen mellom Kolbotn og Akkarvik er at det ikke er noen gjenger av folk som kommer for å lage bråk her. Tenk hva barna mister av øvelse på egenkontroll når vi ikke tør la dem være natta alene i tenåra.

The sitting bench is out of the barnÅrsaken til avreisen var at både Broder'n og hans kjæreste blir 40 i år. De inviterte til storparty med mange både kjente og ukjente for oss. Med tanke på at vi skulle på flybussen kl ni søndag morgen tenkte vi å avslutte tidlig, men det ble med tanken. Slik går det når alle Kristian og Ingrids venner og slektninger er hyggelige å prate med. Takk for et kjempetrivelig party! Og gratulerer med troskapsløftet!

Nå kan vi trygt pakke vekk stjernekikkerten, neste mørke natt blir i slutten av august. Det er bare to uker til midnattsola kommer og ingen mulighet for skumring lenger. Jeg ser for meg søringene skjelve i frykt for å ikke sove om natta, selv har jeg ingen problemer.

Hagebenken er tatt fram og grillsesongen kan starte.

Foto: Arild Burud (bildet kan lånes om kilde oppgis)


Hilsen Siw

Forrige brev: april 2007 - Neste brev: mai 2007 del 2

Sist endret 13. mai 2007