Siws hjemmeside
Rød blåveis
Foto: Arild Burud

The Gathering 2010

In English: Union Jack

Hvert år fra onsdag til søndag i påskeuken, arrangeres The Gathering i Vikingskipet i Hamar. Det er en fantastisk prestasjon, tatt i betraktning at arrangementet har gått av stabelen hvert år siden 1992, kun med innsats fra frivillige. Organisasjonen KANDU står bak det hele.

Det er plass til 5200 deltakere i Vikingskipet og det er utsolgt hver gang. The Gathering er verdens nest største datatreff, bare slått av Dreamhack i Sverige. Deltakerne er over gjennomsnittet datainteresserte og lager en del ting selv, eller de er gamere. Det er ikke for mange jenter blant deltakerne, i år var det rekord med rundt 15 % hunkjønn.

I fjor deltok jentene våre for første gang. De var ikke i tvil, det skulle bli deltakelse også i år. Av forskjellige årsaker var det kun Mellomste som hadde anledning. Vennegjengen fra Kolbotn skulle nok sørge for at jenta ikke ble ensom, de var rundt 15-20 stykker, som mer eller mindre hadde avtalt deltakelse.

Vel framme var det om å gjøre å få inn bagasjen. Bildet til høyre (du kan ikke låne det), viser Mellomste med halvparten av sakene.

Tradisjonen tro, ble det ikke mye søvn på jenta, hun påstår at hun var oppe i hele 15 timer fordelt på de fem dagene. Det var ALT for mye, så det skulle ikke være nødvendig sove på søndag ettermiddag, mente hun. Arild nevnte at de var nesten kjørt ut av Hamar før begge passasjerene sov godt.

Om Mellomste er rotete? Vet ikke jeg (haha), men tastaturet fikk besøk av biola og brus og en bag og litt til ble gjenglemt. Ja, og så fikk hun med et par ekstra kontakt-IDer hjem...

Hilsen Siw


Opprettet 10. april 2010