Siws hjemmeside
Rød blåveis
Foto: Siw Haugnes

Endelig tilbake!!!

Stakkars Dag, han var nødt til å leie Sjøbad i påsken. Feriehuset på Hvaler er eid av Fellesforbundet og kan leies av medlemmene. Stedet er helt nydelig, ligger bokstavelig talt et steinkast unna sjøen og har ingen innsynsnaboer. Med andre ord: PERFEKT.

I gamle dager, den gang jeg jobbet i Fellesforbundet, fikk vi ansatte lov å leie stedet dersom INGEN medlemmer hadde tinget plass. Familien vår syns det var en ganske god ordning og benyttet oss av avbestillinger, ukurante tidspunkter o.l. og trivdes vanvittig godt der. Av og til har vi vært innom og sett på hytta, siklet litt og lenget etter havet.

Familien på Sjøbad
Foto: Arild Burud

En av de fine tingene med påsken på Sjøbad, er at det nesten bestandig er masse blåveis der da. Denne gangen fant vi en blåveis som var rød, jadda, de finnes de også.

Her er familien samlet i vannkanten. Huset er godt utstyrt, har en fin terrasse og flott turterreng. Du kan gå langs sjøen eller du kan gå litt opp på de forblåste knausene.

I tillegg til å late oss. lese og spille spill, lagde vi mat og gikk turer. TVen ble ikke skrudd på, heldigvis.

Fellesforbundets medlemmer bør absolutt benytte seg så mye de kan av stedet. Her er det flott å være både på høsten og på våren, og ikke bare i sommerfinværet.


Sjøbad med snø i påsken
Foto: Siw Haugnes

 

For oss er det en selvfølge å være fagforeningsmedlem når man jobber, benytter vi oss av godene (ryddige arbeidsforhold mm), er vi selvsagt med og drar vår lille del av lasset (er medlem i et LO-forbund).

Vi driver og overtaler Eldste til å begynne på restaurantkjøkken eller noe sånnt, slik at vi kan dra dit uten Dag.

Vi kom hjem tirsdag før Skjærtorsdag. Onsdag dro jentene til Hamar for å nyte det fine påskeværet (moahahaha). Eller sove i tastaturet og få såpe gnidd inn på ryggen. For den uinnvidde: The Gathering 2009.


Hilsen Siw og familien

Siden ble opprettet 21. april 2009